Vill du stödja vårt arbete?

Du som medlem i HOBS gör skillnad för din och andras hälsa. Tack vare att vi är många medlemmar kan vi påverka, skapa opinion och agera i samhället för en bättre hälsa oberoende av storlek. Som medlem i HOBS kan du välja om du vill vara nationell stödmedlem, eller medlem i en länsförening där du bor.

Olika medlemskap 

Som nationell stödmedlem får du övergripande information om vad som sker inom HOBS och är inte knuten till någon länsförening. Du kan engagera dig i våra arbetsgrupper men saknar rösträtt vid årsstämman. Är du istället medlem i en länsförening får du information om vad som sker i ditt närområde och möjlighet att engagera dig och delta vid regionala aktiviteter. För mer information om länsföreningarna och medlemskap i dessa besök varje enskild förening genom att klicka här.

Kostnad 

Att vara nationell stödmedlem kostar 50 kronor per kalenderår. Pengarna går oavkortat till HOBS barn- och ungdomsverksamhet. För att bli stödmedlem kan du swisha beloppet till 1233059300 eller betala in på plusgirokonto 425716-8. Ange ditt namn samt kontaktuppgifter i fritexten när du gör betalningen, eller mejla dina uppgifter till medlem@hobs.se.

Företag

Ni som företag kan vara med och stödja HOBS barn- och ungdomsverksamhet, antingen i form av ekonomiskt bidrag eller genom att sponsra med produkter som kan användas vid våra barn- och ungdomsaktiviteter. Kontakta oss för mer information.

Besök oss

Riksförbundet HOBS
Södra Bulltoftavägen 51 | Malmö
info@hobs.se | 0736–878 451

Stöd vårt arbete

Bli medlem i HOBS och gör skillnad för bara 50 kronor per år.

Nyhetsbrev

Vi gör utskick en gång per kvartal. Uppge din e-post för att ta del av våra nyheter.